Overheden en lokale besturen

Of het nu gaat om scholen, musea, kinderdagverblijven, lokale overheidsdiensten of brandweerkazernes: overheidsinstellingen moeten zonder toegevingen voldoen aan wettelijke richtlijnen. Van loket tot hulpdienst: alles moet tot in de puntjes geregeld zijn. GET kent een grote marktpositie binnen diverse overheden en lokale besturen. Een branche waarin het van essentieel belang is dat de juiste personen op de juiste plaats zijn, aangezien niet iedereen gemachtigd is om zich met overheidszaken bezig te houden. Denk bijvoorbeeld aan versleutelde toegang via biometrische gegevens.

Onze oplossingen zijn even uitgebreid als de vereisten van een overheidsadministratie. We mogen heel wat instanties tot onze klantenkring rekenen, in binnen- en buitenland. Van het Museum aan de Stroom in Antwerpen tot de Oostenrijkse kamer van koophandel en het Gran Teatre del Liceu in Barcelona, we werken al jarenlang succesvol met ze samen. En ook de Provincie Antwerpen, met 2100 medewerkers, mogen wij al sinds 1985 ondersteunen met onze diensten. Zo verzorgden wij er onlangs nog een softwaremigratie en een nieuwe loonkoppeling.

Dankzij ons geautomatiseerde systeem voor tijdregistratie hou je de aanwezigheid en planning van medewerkers eenvoudig en goedkoop in de hand, ook ‘s avonds of in het weekend.

Beveiliging van je gebouw? Het discreet afsluiten van bepaalde zones voor het grote publiek? Met ons regel je het in een handomdraai. Je definieert met ons toegangsrechten voor verschillende medewerkers, voor meerdere locaties. Van beveiligde ruimtes met belangrijke documenten (zoals paspoorten of vergunningen) tot automatische deuren met vooraf ingestelde openingsuren: wij nemen onze verantwoordelijkheid.

Gemeente Antwerpen

Waarom was GET met prime Time de logische keuze voor Provincie Antwerpen?

[PDF]

to top

Of creëer een terugbelverzoek

close

Hier kunt u ons vinden:
GET Nederland bv
Albert Einsteinweg 4
8218 Lelystad
Nederland

Contact:
Telefoon: +31 (0)320 253790
E-mail: info@remove-this.get.nl

close