Personeelsplanning software programma

Wat is personeelsplanning en hoe kun je daar slim mee omgaan?

Het is een breed begrip waar veel werkgevers en werknemer te maken hebben maar kort gezegd komt het neer een gezonde balans tussen personeel behoefte en beschikbaarheid. Het is in de praktijk vaak lastig om deze twee zaken in balans te krijgen vooral wanneer er veel parttime medewerkers aanwezig zijn. Het is onvermijdelijk, maar wat zou het mooi zijn als het sneller en efficiënter kon. Met prime Plan, de planning-software van GET, zet je in een mum van tijd een bedrijfsplanning op. Een systeem waarin het werkrooster van alle medewerkers eenvoudig kan worden ingepland. Een personeelsplanning maken was nog nooit zo simpel!

Maar het gaat niet alleen om het plannen van personeel. Met GET kun je ook invullen welke taken er uitgevoerd dienen te worden. GET levert een slimme app én software die beide componenten, een strategisch personeelsplanning én de to do-list, naadloos met elkaar verbinden en een strategische bedrijfsplanning opleveren. Uniek! Deze ideale personeelsadministratie maakt dus meer dan alleen maar een personeelsplan. Vanuit andere pakketten zien we bijvoorbeeld of er een grotere of kleinere vraag wordt verwacht, wat zich automatisch vertaalt naar een andere bezettingsbehoefte dan normaal. Inplannen vanuit behoefte, niet vanuit de onderbuik, en op een eerlijke manier voor iedereen. Laat het aan ons over: GET ontzorgt en neemt werk uit handen, waardoor jij je weer op andere zaken kunt focussen!

Optimale verbinding tussen werkgever en werknemer

Een goede online rooster software combineert overzichtelijke informatie met een directe verbinding tussen werkgever en werknemer. Als medewerker profiteer jij daar natuurlijk ook van omdat je altijd kunt zien wanneer je moet werken en ook kunt aangeven of je wel of niet aanwezig kunt zijn. En om de communicatie snel en vloeiend te houden is het wenselijk dat alles handig online gaat in plaats van papier. Daar hebben we bij Get natuurlijk een oplossing voor.

Prime Suite personeelsplanning software

Prime Plan is een goede geïntegreerd onderdeel van onze prime Suite en een toevoeging aan onze tijdregistratie. Kies je voor het juiste gemak? Ga dan voor het maken van personeelsplanning met ons software programma (prime Plan), tijdregistratie (prime Time) en urenregistratie (prime Cost). Deze drie modules werken allemaal binnen één softwarepakket en zijn naadloos op elkaar afgestemd. Hierdoor kun je eenvoudig, binnen hetzelfde scherm, deze drie oplossingen gebruiken en raadplegen.

prime Plan: de personeelsplanningstool van de Benelux


Klanten aan het woord over GET

Door ons jarenlange partnership kennen we de behoeften en de noden van onze klant.

Zie onze referenties

to top

Of creëer een terugbelverzoek

close