Eenvoudige tijdregistratie

GET biedt de optimale systemen voor tijdregistratie van je personeel. Met ruim 50 jaar ervaring hebben wij intussen een tijdregistratiesysteem van de vierde generatie. Hoeveel medewerkers je bedrijf ook telt, bij GET zorgen we voor de geschikte oplossingen met hardware en software. Of het nu gaat om honderd of tienduizenden werknemers, hun tijdregistratie is in de juiste handen.

Gebruiksgemak is het toverwoord. Professioneel, flexibel en intuïtief: iedereen kan onze systemen gebruiken, in alle denkbare sectoren. Van handel en industrie tot de zorg en van overheden tot logistiek, met GET krijg je een complete oplossing voor de optimale registratie van de werkuren voor je administratie.

Tijdregistratie prime Suite

Tijdregistratie software (prime Time) is een geïntegreerd onderdeel van onze prime Suite en ideaal voor het gebruik van het bijhouden van de gewerkte uren. Wil je graag extra gemak? Met het GET prime tool tijdregistratie (prime Time), personeelsplanning (prime Plan) en urenregistratie (prime Cost) zit je perfect. Deze drie modules werken allemaal binnen één softwarepakket en zijn naadloos op elkaar afgestemd voor het registreren van de benodigde informatie. Hierdoor kun je eenvoudig, binnen hetzelfde scherm, deze drie oplossingen gebruiken en raadplegen.

Neem voor een DEMO van een van onze tools contact op met onze klantenservice.

 

prime Time: de tijdregistratie tool voor de Benelux

Moderne tijdregistratie voor toekomstgerichte bedrijven en instellingen

Talrijke gerenommeerde bedrijven en instellingen hebben de voordelen van onze innovatieve software voor arbeidstijdregistratie al erkend.
De referentielijst van GET omvat ongeveer 5.000 klanten wereldwijd en meer dan 10.000 installaties, waaronder internationale ondernemingen zoals DB Schenker France, de Telenor Group Noorwegen, het arbeidsbureau, Deutsche Telekom, Fraport Frankfurt, maar ook de Duitse strijdkrachten, de British School of Brussels, het universitair ziekenhuis Hamburg, de universiteit van Graz en nog veel meer uit alle sectoren.


Klanten aan het woord over GET

Door ons jarenlange partnership kennen we de behoeften en de noden van onze klant.

Zie onze referenties

to top

Of creëer een terugbelverzoek

close