GET inbraakbeveiliging bedrijf met een alarmsysteem

Je wilt voor je gebouw of bedrijf een optimale inbraakbeveiliging hebben. Of je nu al de hardware hiervoor hebt hangen of niet: kiezen voor GET zorgt er niet alleen voor dat het op een technische manier geregeld wordt dat toegangspunten niet ongemerkt betreden kunnen worden. Wij integreren ook complexe systemen en verzorgen de integratie daarvan voor bedrijven met ons PSIM-systeem psm (prime security management).

Wanneer een draadloze toegangspunt tóch ongeoorloofd wordt geopend (of zelfs maar wordt benaderd), wordt de beveiliging automatisch op de hoogte gebracht. Hierdoor weten de experts van jullie security management meteen wat er van hen verwacht wordt bij een inbraak. Met het psm systeem leveren we de beste middelen, zodat jouw beveiligingsteam dag en nacht de veiligheid van het bedrijf kan garanderen.

5 tips voor inbraakbeveiliging bij raam en deur

Inbraakbeveiliging is een belangrijk aspect van woningbeveiliging. Hier zijn enkele aandachtspunten om in gedachten te houden bij het beveiligen van ramen en deuren tegen inbraken:

 • Sterke en betrouwbare sloten: Zorg ervoor dat alle ramen en deuren zijn voorzien van sterke, betrouwbare sloten. Dit kunnen bijvoorbeeld cilindersloten, meerpuntssloten of dievenklauwen zijn, afhankelijk van het type raam of deur. Kies voor sloten met het SKG-keurmerk, dat aangeeft dat ze getest zijn op inbraakwerendheid.
 • Goede kwaliteit hang- en sluitwerk: Het hang- en sluitwerk van ramen en deuren moet van goede kwaliteit zijn en stevig gemonteerd zijn. Let op de scharnieren van deuren en zorg ervoor dat deze aan de binnenzijde zijn gemonteerd, zodat ze niet eenvoudig kunnen worden verwijderd.
 • Versteviging van deuren en kozijnen: Overweeg het aanbrengen van versteviging op deuren en kozijnen, zoals een anti-inbraakstrip of een bijzetslot. Deze kunnen de weerstand tegen inbraak verhogen en het moeilijker maken voor een inbreker om een deur of raam open te breken.
 • Inbraakwerend glas: Ramen zijn kwetsbare punten in een woning, dus overweeg om inbraakwerend glas te gebruiken. Dit glas is sterker en moeilijker te breken dan gewoon glas, waardoor het moeilijker is voor een inbreker om via een raam naar binnen te komen.
 • Goede verlichting: Zorg voor voldoende verlichting rondom ramen en deuren. Goede verlichting schrikt inbrekers af, omdat ze minder onopgemerkt kunnen blijven. Overweeg het gebruik van bewegingssensoren of timer-gecontroleerde verlichting om uw woning goed te verlichten, vooral 's nachts.

De inbraakbeveiliging voor een bedrijf geregeld van A-Z

GET levert geïntegreerde technologie om inbraakbeveiliging op een geautomatiseerde, procesmatige manier op te lossen. Voorzien van reeds bestaande alarmsystemen kunnen wij ook eenvoudig installeren in onze software, van iedere leverancier op beveiligingsgebied. Ook als je nog geen gespecialiseerde en gecertificeerde bedrijven onder de arm hebt genomen, hebben wij onze partners. Of het nu gaat om inbraak- of brandbeveiliging: onze producten zijn onderdeel van een complete beveiliging van je bedrijf of bedrijfspand. psm: de beste beveiligingsoplossing voor de professionele markt. Meer weten over het alarmsysteem van GET ter voorkoming van inbraken? Maak dan een afspraak met ons op en vraag gerust onze algemene voorwaarden op.

 • Perimeter beveiliging

  Naast de fysieke afsluiting wordt er namelijk als het ware ook een ‘virtueel hekwerk’ als een extra schil om je bedrijf gelegd.

 • Visualisaties van toegangspunten

  Onze software legt een overzichtelijke en intuïtieve laag over je plattegrond, die aangeeft welke deuren of poorten zijn geopend.

 • Camerabewaking / CCTV

  Onze oplossing voor camerabewaking houdt een scherp oog op alles wat er in en rondom je bedrijf gebeurt.

to top

Of creëer een terugbelverzoek

close