GET inbraakbeveiliging bedrijf met een alarmsysteem

Je wilt voor je gebouw of bedrijf een optimale inbraakbeveiliging hebben. Of je nu al de hardware hiervoor hebt hangen of niet: kiezen voor GET zorgt er niet alleen voor dat het op een technische manier geregeld wordt dat toegangspunten niet ongemerkt betreden kunnen worden. Wij integreren ook complexe systemen en verzorgen de integratie daarvan voor bedrijven met ons PSIM-systeem psm (prime security management).

Wanneer een draadloze toegangspunt tóch ongeoorloofd wordt geopend (of zelfs maar wordt benaderd), wordt de beveiliging automatisch op de hoogte gebracht. Hierdoor weten de experts van jullie security management meteen wat er van hen verwacht wordt bij een inbraak. Met het psm systeem leveren we de beste middelen, zodat jouw beveiligingsteam dag en nacht de veiligheid van het bedrijf kan garanderen.

De inbraakbeveiliging voor een bedrijf geregeld van A-Z

GET levert geïntegreerde technologie om inbraakbeveiliging op een geautomatiseerde, procesmatige manier op te lossen. Voorzien van reeds bestaande alarmsystemen kunnen wij ook eenvoudig installeren in onze software, van iedere leverancier op beveiligingsgebied. Ook als je nog geen gespecialiseerde en gecertificeerde bedrijven onder de arm hebt genomen, hebben wij onze partners. Of het nu gaat om inbraak- of brandbeveiliging: onze producten zijn onderdeel van een complete beveiliging van je bedrijf of bedrijfspand. psm: de beste beveiligingsoplossing voor de professionele markt. Meer weten over het alarmsysteem van GET ter voorkoming van inbraken? Maak dan een afspraak met ons op en vraag gerust onze algemene voorwaarden op.

  • Perimeter beveiliging

    Naast de fysieke afsluiting wordt er namelijk als het ware ook een ‘virtueel hekwerk’ als een extra schil om je bedrijf gelegd.

  • Visualisaties van toegangspunten

    Onze software legt een overzichtelijke en intuïtieve laag over je plattegrond, die aangeeft welke deuren of poorten zijn geopend.

  • Camerabewaking / CCTV

    Onze oplossing voor camerabewaking houdt een scherp oog op alles wat er in en rondom je bedrijf gebeurt.

to top

Of creëer een terugbelverzoek

close