Toegangscontrole systeem met druppel

De huisgemaakte software van GET staat garant voor vijf generaties innovatie in beveiliging. Je eigendommen zijn veilig met onze oplossingen. In al die jaren hebben duizenden, voornamelijk grote klanten hun vertrouwen in ons gesteld. Belangrijke partijen in alle denkbare sectoren. Industrie, de overheid, de gezondheidszorg, banken, logistiek… Kortom: de kans is zeer groot dat je, zonder dat je het door had, al eens in aanraking bent gekomen met een toegangscontrole systeem met druppel van GET.

5 redenen om te kiezen voor een goed werkend toegangssysteem

  1. Bescherming van informatie: Bedrijven hebben vaak gevoelige informatie die ze moeten beschermen tegen onbevoegde toegang. Toegangscontrole helpt om de informatie te beschermen tegen hackers, fraudeurs en andere ongeautoriseerde personen die mogelijk toegang willen krijgen.

  2. Bescherming van eigendommen: Bedrijven hebben vaak waardevolle apparatuur, voorraden en andere eigendommen die ze moeten beschermen tegen diefstal en vandalisme. Toegangscontrole helpt om deze eigendommen te beschermen door alleen geautoriseerde personen toegang te geven tot bepaalde gebouwen en gebieden.

  3. Veiligheid van werknemers: Toegangscontrole kan helpen om werknemers te beschermen door alleen geautoriseerde personen toegang te geven tot bepaalde gebouwen en gebieden. Dit kan helpen om ongevallen te voorkomen en de veiligheid op de werkplek te verbeteren.

  4. Naleving van regelgeving: Bedrijven moeten vaak voldoen aan regelgeving op het gebied van privacy en veiligheid. Toegangscontrole kan helpen om te voldoen aan deze regelgeving door de toegang tot gevoelige informatie te beperken tot alleen geautoriseerde personen.

  5. Vermindering van risico's: Toegangscontrole kan helpen om de risico's van fraude, diefstal en andere criminele activiteiten te verminderen door alleen geautoriseerde personen toegang te geven tot bepaalde informatie, systemen, gebouwen en gebieden.

Een toegangssysteem met een druppel

We kunnen elke situatie aan, afhankelijk van je wensen. Voor een kast of locker tot toegang tot (afzonderlijke) zones, zoals een bouwwerf of inkom. Allemaal met een ‘druppel’, telefoon, handzwaai, badge aan een keycord of andere identificatiemogelijkheden. Wij regelen een veilige toegangscontrole geschikt voor bezoekers en medewerkers in het hele bedrijf.

Wanneer er sprake is van een situatie waarin een hoge mate van veiligheid moet worden gegarandeerd, kunnen wij hierin voorzien. Strenge richtlijnen en zwaardere beveiligingsprotocollen (voor bijvoorbeeld chemische bedrijven of kerncentrales) gaan hand-in-hand met de uitzonderlijke veiligheid die GET kan bieden. Met tweestapsverificatie (dus niet alleen toegang met een zogeheten druppel, maar in combinatie met biometrische gegevens, bijvoorbeeld) blijven ongewenste gasten in alle scenario’s buiten iedere deur.

Meer voordelen van het GET toegangscontrole met druppel

Met GET software prime Webaccess hou je het overzicht over de toegang tot bijvoorbeeld deuren, slagbomen, draaihekken, sluizen, liften of rolluiken. Daarnaast kun je toegangsrechten tijd- en locatiegebonden maken, en eenvoudig autorisaties toewijzen. Heeft alleen je personeel toegang, of ook gasten? Uiteraard wordt alles geregistreerd en gedocumenteerd, ook wanneer er pogingen tot ongewenste toegang worden ondernomen. Beveiliging op alle niveaus: met GET heb je alles onder controle.


Klanten aan het woord over GET

Door ons jarenlange partnership kennen we de behoeften en de noden van onze klant.

Zie onze referenties

to top

Of creëer een terugbelverzoek

close