Oplossingen op maat voor uw veiligheid

We take care of you, while you take care of your business!

De primion group is een internationaal opererende groep met regionale vestigingen in Duitsland (primion Technology AG), Frankrijk (primion SAS), België en Nederland (GET) en Spanje (Digitek). Bovendien beschikt de groep over een wereldwijd netwerk van gecertifieerde systeempartners.

Wij bieden u passende oplossingen voor toegangscontrole, tijdregistratie, bezoekersregistratie, personeelsplanning en allesomvattend security management.

Al meer dan 20 jaar gebruiken meer dan 5000 klanten wereldwijd onze oplossingen voor de beveiliging van hun bedrijfsomgeving en het verzekeren van hun processen. Enkele sectoren waarin we actief zijn, zijn o.a. luchthavens, financiële instellingen, ziekenhuizen, overheden en lokale besturen.

Met de primion group heeft u 1 aanspreekpunt - van development tot after sales. We plannen uw project, installeren het systeem en zorgen voor de nodige opleiding. Natuurlijk kan u rekenen op efficiënte after sales support en assistentie bij de uitbouw van uw systeem. Een eigen development afdeling én productie site garanderen de flexibiliteit die u van een leverancier mag verwachten.