MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (of MVO) is geen modewoord, maar een mentaliteit die in alle lagen van GET aanwezig is en gestimuleerd wordt.

Al meer dan 50 jaar biedt GET kwaliteit op het kruispunt van elektronica en informatica met optimale dienstverlening als middelpunt. Elke dag opnieuw streven wij naar een samenwerking vol initiatief, klantgerichtheid, leergierigheid en innovatie, wederzijds respect en vertrouwen.

GET is meer dan een leverancier van soft- en hardware. Dienstverlening, kwaliteit en klantgerichte oplossingen zijn belangrijke meerwaarden voor onze klanten. Maar GET wil ook de interne klanten tevredenstellen. Een doordacht personeelsbeleid, de nodige inspraak en aandacht voor teambuilding maken dat de GET-medewerkers trouw blijven aan de onderneming.

In onze ondernemingsvoering streven we naar een evenwichtige balans tussen winst, mensen en milieu. Op diverse fronten draagt GET bij om de ecologische voetafdruk te beperken. Denk hierbij aan een paperless office, een energiezuinige werkomgeving en milieuvriendelijke ondernemingswagens.

Elke dag streeft GET ernaar om zowel de belangen van People, Planet en Profit te behartigen, in samenspraak met alle stakeholders.

to top

Of creëer een terugbelverzoek

close