Urenregistratie systeem voor personeel en kostenplaats

Op welke afdelingen worden welke activiteiten uitgevoerd door je werknemers? Welke taken of welke projecten, en op welke kostenplaats ga je het registreren? Uren registreren met GET brengt het voortaan snel en duidelijk in beeld. Het personeel kan eenvoudig de gewerkte uren bijhouden, zonder verzeild te raken in een kluwen van administratieve handelingen. Vergeet de ouderwetse tijdregistratie! Op basis van een digitale urenlijst kunnen medewerkers gemakkelijk zélf hun werkuren bijhouden. Zo krijg je, samen met de afdeling HR én de administratie, een overzichtelijke urenregistratie. Er is ook een mogelijkheid om alle uren automatisch weg te boeken op een vooraf bepaalde kostenplaats (of kostenplaatsen). Met een aanwezigheidsregistratie en een absentielijst is het cirkeltje van de urenverantwoording weer rond. Check, check!

Urenregistratie software interimmedewerkers

Ook voor tijdelijke andere medewerkers bieden we oplossingen aan voor het bijhouden van het aantal registraties e/o verlof. Deze interimmodule berekent de werkelijke kosten van uitzendkrachten ten opzichte van het reguliere personeel. Daarmee is je kostenregistratie ook in deze situatie optimaal.

Prime Suite Urenregistratie systeem personeel

Urenregistratie systeem (prime Cost) is een geïntegreerd onderdeel van onze prime Suite. Kies je voor een volledige aanpak? Ga dan voor prime: online urenregistratie app (prime Cost), tijdregistratie (prime Time) en personeelsplanning (prime Plan). Deze drie modules werken allemaal binnen één softwarepakket en zijn vlekkeloos op elkaar afgestemd. Hierdoor kun je eenvoudig, binnen hetzelfde scherm, deze drie oplossingen gebruiken en raadplegen.Aan het gemak zal het dus niet liggen! Kortom; klaar met werken in Excel? Vraag gerust voor gebruik een DEMO aan.

Voor welke sectoren is een urenregistratie systeem heel zinvol

Een urenregistratie systeem voor personeel is vooral raadzaam voor sectoren waarin werknemers op basis van uren worden betaald, waarbij nauwkeurige tijdregistratie van cruciaal belang is voor het bepalen van de loonkosten en het bijhouden van de productiviteit. Enkele voorbeelden van sectoren waarin een urenregistratie systeem belangrijk is, zijn:

Detailhandel: waarbij werknemers op basis van hun uren worden betaald en het belangrijk is om te weten wanneer werknemers werken en hoeveel uur ze werken om de loonkosten bij te houden. Horeca: waarbij werknemers vaak op basis van uren werken en het belangrijk is om te weten wanneer ze werken en hoeveel uur ze werken om de loonkosten bij te houden en te plannen.

Bouwsector en industrie: waarbij werknemers vaak op projectbasis werken en waarbij de nauwkeurige registratie van de tijd die aan verschillende taken wordt besteed, essentieel is voor facturering, planning en het beheersen van de loonkosten.

IT-sector: waarbij werknemers vaak op projectbasis werken en de nauwkeurige registratie van de tijd die aan verschillende taken wordt besteed, belangrijk is voor facturering, planning en het beheersen van de loonkosten.

Kortom, elke sector waarin werknemers op basis van uren werken en waarbij de nauwkeurige registratie van de tijd die aan verschillende taken wordt besteed belangrijk is

prime Cost: de kostenplaatsregistratie tool voor de Benelux

to top

Of creëer een terugbelverzoek

close