Urenregistratie systeem voor personeel en kostenplaats

Op welke afdelingen worden welke activiteiten uitgevoerd door je werknemers? Welke taken of welke projecten, en op welke kostenplaats ga je het registreren? Uren registreren met GET brengt het voortaan snel en duidelijk in beeld. Het personeel kan eenvoudig de gewerkte uren bijhouden, zonder verzeild te raken in een kluwen van administratieve handelingen. Vergeet de ouderwetse tijdregistratie! Op basis van een digitale urenlijst kunnen medewerkers gemakkelijk zélf hun werkuren bijhouden. Zo krijg je, samen met de afdeling HR én de administratie, een overzichtelijke urenregistratie. Er is ook een mogelijkheid om alle uren automatisch weg te boeken op een vooraf bepaalde kostenplaats (of kostenplaatsen). Met een aanwezigheidsregistratie en een absentielijst is het cirkeltje van de urenverantwoording weer rond. Check, check!

Interimmedewerkers
Ook voor een tijdelijke medewerker bieden we oplossingen aan voor het bijhouden van registraties. Deze interimmodule berekent de werkelijke kosten van uitzendkrachten ten opzichte van het reguliere personeel. Daarmee is je kostenregistratie ook in deze situatie optimaal.

Prime Suite Urenregistratie systeem voor personeel

Urenregistratie systeem (prime Cost) is een geïntegreerd onderdeel van onze prime Suite. Kies je voor het complete gemak? Ga dan voor prime: urenregistratie app (prime Cost), tijdregistratie (prime Time) en personeelsplanning (prime Plan). Deze drie modules werken allemaal binnen één softwarepakket en zijn vlekkeloos op elkaar afgestemd. Hierdoor kun je eenvoudig, binnen hetzelfde scherm, deze drie oplossingen gebruiken en raadplegen.Aan het gemak zal het dus niet liggen! Vraag daarom nu een DEMO aan.

 

prime Cost: de kostenplaatsregistratie tool voor de Benelux

to top

Of creëer een terugbelverzoek

close

Hier kunt u ons vinden:
GET Nederland bv
Albert Einsteinweg 4
8218 Lelystad
Nederland

Contact:
Telefoon: +31 (0)320 253790
E-mail: info@remove-this.get.nl

close