Voedings-middelen-industrie

In hoeverre is food defense geborgd binnen uw organisatie?

In de verwerkingsketen van de foodsector zijn een betrouwbare beveiliging van uw productieproces, opslagruimten en magazijnen van klanten cruciaal. Normen zoals HACCP, ISO22000, IFS en BRC geven richtlijnen om een ‘food defense’-plan op te stellen, te implementeren en na te leven, met als doel veilige producten te produceren. Toegangscontrole en beveiligingstechnologie zijn onmisbare schakels in dit proces. 

Wat is food defense?

Food defense heeft betrekking op securitymaatregelen zoals:

Wij helpen u om de maatregelen te nemen die nodig zijn om de voedselveiligheid te garanderen, zoals bedoeld in het ‘food defense’-plan.

De veiligheidsoplossingen van GET

GET ondersteunt u in de registratie van personen op uw terreinen, maar daar stopt het niet bij. We doen met andere woorden méér dan de basis leggen waarmee u voldoet aan de maatregelen in het ‘food defense’-plan. Als systemintegrator kan GET samen met u een sterk securityconcept ontwikkelen om een intelligent beveiligingsplatform voor u te realiseren.

GET: méér dan beveiliging

Naast beveiliging kunnen we nog meer voor u betekenen. Ook onze oplossingen voor tijdregistratie, personeelsplanning en costing zijn veelgebruikt in de voedingssector. De time suite van GET is nauw gelinkt met het securitydomein en kan bovendien gekoppeld worden met uw HR- en ERP-systemen.

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen.