Transport & Logistiek

Veiligheidssystemen voor de sector van het transport en de logistiek

Een betrouwbare beveiliging van opslagruimten en magazijnen van klanten met toegangscontrole en beveiligingstechnologie staat garant voor de belangrijke verwerkingsketen van de transport- en logistieksector. Van transport en manipulatie van goederen, over opslag en controle, alle processen moeten gegarandeerd zijn.

Verschillende vereisten, zoals de toegangscontrole voor vrachtwagens met lezers met een groot bereik, of de bijkomende bescherming van specifieke opslagruimten voor waardevolle goederen, kunnen vlot en gebruikersvriendelijk worden gerealiseerd door ze te koppelen aan andere elementen, bijv. videobewaking, toegangscontrole, bezoekersbeheer of brandalarmtechnologie. Individuele deuren kunnen achteraf worden beveiligd met mechatronische onderdelen. Het tijdsregistratiesysteem, net zoals het vast en tijdelijk personeel, kunnen worden geïntegreerd in het veiligheidsbeheer voor een compleet overzicht.

DB Schenker, Scherbauer Spedition en Rhenus Port Logistics doen reeds een beroep op onze complexere oplossingen. Dit gebeurt dusdanig dat de goederen op het juiste ogenblik beschikbaar zijn, in de vereiste staat en hoeveelheid, voor de juiste klant op een bepaalde plaats.