Industrie

Waarom industriebedrijven hun vertrouwen stellen in ons

Onze oplossingen helpen onze klanten met de realisatie van hun concept inzake tijds- & aanwezigheidsregistratie, toegangscontrole of veiligheidsbewaking. Ze verzekeren de veiligheid van de omgeving, rekening houdend met de bedrijfsprocessen of relevante standaards (bijv. AEO of andere specifieke behoeften van het land in kwestie). Ze optimaliseren de administratie van aanwezigheden en garanderen het serviceniveau van uw HR-afdeling.

Bijvoorbeeld voor Fraport, het exploitatiebedrijf voor de luchthaven van Frankfurt in Duitsland. Dit is een van de grootste projecten in de industrie, en afgezien van de toegangscontrole bevat het systeem ook de installatie van een toepassing voor het poortbeheer, op maat van de luchthaven, en systemen voor tijdsregistratie en certificaatbeheer.

Na de lancering van het psm2200 Security-controlecentrum haalden we Telenor binnen als klant, een van de grootste spelers in de telecommunicatiesector, met bedrijven in 13 landen in de hele wereld. Toegangscontrole en veiligheidssystemen werden reeds in vier landen geïnstalleerd - India, Servië, Montenegro en Bulgarije - op de vele locaties van het bedrijf. En er worden nog meer bestellingen verwacht.