Oplossingen voor gemeenten & overheid

Oplossingen voor gemeenten & overheid

Onze oplossingen zijn even uitgebreid als de vereisten van de overheidsadministratie. Met erkende instanties zoals de Oostenrijkse kamer van koophandel, het Gran Teatre del Liceu in Barcelona of het Museum Aan de Stroom in Antwerpen, een van de mooiste musea ter wereld, hebben we al jarenlang partnerships.

Ook Provincie Antwerpen, met 2100 medewerkers op de payroll, doet al sinds 1985 beroep op onze diensten. Met het oog op de toekomst werd er recent een softwaremigratie en een nieuwe loonkoppeling doorgevoerd. Bekijk de video    of   Lees onze referentiecase.

Of het nu gaat om scholen, musea, lokale overheidsdiensten of brandweerkazernes – overheidsinstellingen moeten voldoen aan wettelijke reguleringen en in termen van veiligheid bijzondere aandacht besteden aan rendabele oplossingen. De bedrijfscontinuïteit mag niet in het gedrang komen, zeker niet bij hulpdiensten.

Bovendien mag u de wensen van het personeel en de vereisten van de planning niet uit het oog verliezen. Organiseert u een avondzitting? Dan moet u werkuren en medewerkers flexibel inzetten. Dankzij ons geautomatiseerde systeem voor tijdregistratie houdt u de aanwezigheden en planning eenvoudig en goedkoop in de hand. En beschikt u snel en doeltreffend over de juiste gegevens.

Maar er kan méér... Want ook de beveiliging van uw gebouw is steeds meer van belang. Hoe op een discrete manier bepaalde zones afsluiten van het grote publiek? Toegangsrechten definiëren voor verschillende types medewerkers en voor meerdere locaties? De toegang tot ruimtes waar belangrijke documenten (bv. reispassen, identiteitskaarten) bewaard worden, sluitend inregelen. Bepaalde deuren automatisch opensturen tijdens de openingsuren van een bepaalde dienst?

Door integratie en samenwerking bundelt u uw inspanningen en middelen en wint u aan efficiëntie.