Over vroeger en nu

50 jaar expertise

De onderneming werd in 1963 als eenmanszaak opgericht door ir. E. D’Hooghe en werd in 1965 General Engineering & Trading, later General Engineering & Technologies, GET nv.

Waar de firma zich in het begin vooral met brugdekverwarming en mistdetectie bezighield, evolueerde dit in 1973 naar praatpalen op de snelweg en de eerste badgelezers voor tijdregistratie (1974).

Tijdens de laatste 50 jaar gebeurde er een verschuiving naar de ontwikkeling van vooral software en gedeeltelijk hardware, in samenwerking met het Duitse primion (overname in 2006).

Intussen is er al een 5e generatie van tijdregistratiesoftware en een 3e generatie van securitymanagement software

Uitbreiding

GET heeft 2 vestigingen (in Malle-Antwerpen-BE en Lelystad -NL) en maakt sinds 2015 deel uit van de Spaanse groep Azkoyen. Er werken momenteel 93 medewerkers waaronder algemene diensten, 31 specialisten voor installatie en implementatie, opleiding, begeleiding en projectleiding, 16 ingenieurs voor service & support en 6 sales executives.

Er is een nauwe internationale samenwerking tussen alle divisies om de beste oplossingen te creëren voor zeer specifieke & complexe vraagstukken bij de klanten.