Uren-registratie

Kostenplaatsregistratie: toekennen van uw personeelskost per kostenplaats

Wil u de uren die medewerkers presteren op de correcte kostenplaats doorbelasten? Ook als medewerkers soms aan andere kostenplaatsen worden uitgeleend? Dan is kostenplaatsregistratie een eenvoudig hulpmiddel om een scherp beeld te krijgen van de verdeling van uw personeelskost over de verschillende kostenplaatsen.

De verdeling van de uren gebeurt quasi automatisch. Elke medewerkers krijgt zijn standaard kostenplaats. Alle prestaties die prime Time voor uw medewerkers registreert, komen dan automatisch op hun standaard kostenplaats terecht. De prestaties die medewerkers voor een andere kostenplaats leveren, kan u eenvoudig manueel aan die afwijkende kostenplaats toewijzen.

Kostenplaatsregistratie via de badgelezer?

Wanneer u de wijzigingen van kostenplaatsen niet manueel wenst in te geven, kunt u dit ook aan de badgelezer laten doen.  Ofwel kiest de medewerker bij het boeken aan de lezer de geschikte kostenplaats; ofwel staat een badgelezer automatisch voor een bepaalde kostenplaats en hoeft de medewerker niet zelf te kiezen. Zo kunt u de urenverdeling over kostenplaatsen perfect opvolgen.

Output voor headcount

Via de standaard rapportage en exports van prime Cost, onze software voor urenregistratie, kunt u input geven aan uw eigen financiële systemen. Indien gewenst kunt u deze gegevensstroom ook via uw loonkoppeling laten lopen: de prestaties worden dan aan uw loonpakket doorgegeven, inclusief de kostenplaats waarop ze werden geboekt.  

Talloze mogelijkheden met prime Cost

Naast kostenplaatsregistratie biedt prime Cost u nog tal van mogelijkheden. Afhankelijk van uw organisatie, de informatie die u wil registreren en het type medewerker dat zijn uren zal verantwoorden, kunt u één of meerdere ‘prime Cost’-oplossingen met elkaar combineren.