Tijd-registratie

Van boeking tot prestatieberekening

Wat betekent het automatiseren voor u?

De GET tijdregistratie ondersteunt uw arbeidsreglement feilloos en berekent automatisch correcte prestaties, al dan niet op basis van boekingen. Prime Time voorziet rekenregels die meerdere CAO’s en statuten kunnen vertalen.

  • Prime Time biedt de soepelheid om een breed scala aan werkregimes op een adequate manier te beheren: variabele werktijden, doorgedreven flexwerken, ploegendiensten, deeltijdroosters …
  • U beheert feilloos de nodige toeslagen, premies en vergoedingen: werken op onregelmatige tijdstippen, fietsvergoeding, maaltijdscheques…
  • Overwerk kan na autorisatie omgezet worden naar extra tijd of extra geld. Indien gewenst controleert prime Time ook de opname van de inhaalrust binnen een bepaalde periode.

Management by exception

Hoe goed uw tijdregistratie ook is ingeregeld, soms loopt niet alles volgens de voorschriften. U bepaalt zelf wat u als afwijking beschouwt en automatisch zal prime Time u vertellen wat er fout gelopen is. U bepaalt ook wie verantwoordelijk is voor de oplossing van deze afwijkingen. Deze meldingen kunnen verschijnen via de homepagina van de gebruiker of via een rapport.