Security management

Integratie psm met toegangscontrole

Volledige integratie met de GET-oplossing voor toegangscontrole.

De driver verzorgt de communicatie tussen het security management platform en de GET-software voor toegangscontrole. De real time communicatie gebeurt in 2 richtingen. Dit houdt in dat de toegangscontrolesoftware statussen en alarmen naar psm stuurt en psm op zijn beurt deze alarmen afhandelt en de nodige commando’s naar XCess of prime WebAccess.

Op die manier kan psm sites ‘bewaken’, monitoren wat er op de (verschillende) site(s) gebeurt, problemen identificeren en indien gewenst acties ondernemen om deze problemen af te handelen.

Bij de implementatie worden alle datapunten uit XCess of prime WebAccess automatisch getransfereerd naar psm, inclusief alle bijhorende informatie (denk hierbij aan de door u toegekende namen van netwerkobjecten).

Dagelijkse updates

Het (dagelijks) beheer wordt vergemakkelijkt aangezien automatisch de updates, dit zijn de nieuwe objecten, worden overgenomen en gesynchroniseerd. U kan deze datapunten in de vorm van iconen daarna op de plattegronden in psm plaatsen. Deze iconen volgen bovendien de status van het object, bv. een groen icoon geeft een actieve sensor aan, een rood icoon is inactief.

De integratie met toegangscontrolesoftware van andere leveranciers is eveneens mogelijk. Contacteer ons en wij informeren u graag over reeds gerealiseerde koppelingen…