Integratie

Integratiemogelijkheden binnen Security management

Onafhankelijk met één systeem

Verschillende types apparatuur van verschillende fabrikanten naast elkaar en toch één systeem: met psm bent u niet langer afhankelijk van één leverancier. psm is namelijk een open platform, d.w.z. hardware onafhankelijk en geschikt om alle intelligente subsystemen op de markt te superviseren. U kiest de gewenste subsystemen en toch bedient u het geheel op een uniforme manier. U behoudt het overzicht en heeft zicht op al uw beveiligingssystemen.

Maar er is meer.

  • U kiest zelf welke acties u wenst te definiëren voor elk van de subsystemen in het netwerk. Deze acties worden automatisch geïnitieerd, precies volgens uw wensen voor elke specifieke alarmmelding of statuswijziging. Door de centrale aansturing en omdat u het totaaloverzicht bewaart, brengt u uw beveiligingsgraad naar een hoger niveau.
  • Elke alarmmelding van de diverse subsystemen krijgt u onmiddellijk gevisualiseerd op uw plattegrondschema’s met daarbij alle noodzakelijke detailinformatie. U definieert eveneens de interactieve alarmafhandelingsprocedures volledig volgens uw behoeften.
  • Met psm integreert en controleert u de functies van toegangscontrolesystemen (van GET of andere leveranciers), inbraak- en branddetectiesystemen, videosystemen en alle andere bedrijfsspecifieke toepassingen. In één oogopslag ziet u de actuele status van alle aangesloten componenten.