Personeels-planning

Uw personeelsplanning is onze agenda

Een optimale planning is onderhevig aan veel factoren 

Staat u elke dag garant voor een optimale personeelsplanning? Dat wil zeggen een personeelsplanning waarin medewerkers op hun best worden ingezet: conform hun beschikbaarheid, hun competenties, hun arbeidsvoorwaarden, hun wensen…  Gaat u elke dag weer op zoek naar de meest geschikte collega’s voor het werk dat moet uitgevoerd worden? Of werkt u door de aard van uw organisatie veel met uitzendkrachten? Zoekt u naar een mogelijkheid om de invoer van planningsgegevens zo veel mogelijk tot één bron te beperken? 

Altijd een glashelder beeld van wie u waar nodig heeft

Met prime Plan zorgt u ervoor dat de werkzaamheden niet stilvallen omwille van tekort aan personeel.  prime Plan geeft u op elk moment een glashelder beeld van de personeelsplanning en software assisteert u bovendien bij het opmaken van de planning.

Als extra pluspunt signaleert prime Plan de gevolgen van diverse gebeurtenissen en beslissingen. Denk hierbij aan een medewerker die afwezig is, de productie die wat terugvalt of net extra aanzwengelt, een personeelstekort in uw eigen afdeling en de mogelijkheid om vanuit een andere afdeling personeel in te lenen…

Medewerkers zijn de waardevolste component binnen een organisatie en het is dus uitermate van belang dat ze op de juiste plaats en op het geschikte moment ingeschakeld worden.

Prime Plan werkt met de aan- en afwezigheidsgegevens van prime Time. Bezettingsbehoeften voor lijnen, machines, functies … kunnen uit een ERP-pakket worden geïmporteerd zodat u dubbel beheer van gegevens vermijdt.

Hier verneemt u er meer over!