Integratie

Integratiemogelijkheden van bezoekersregistratie

De grote meerwaarde van prime Visit is dat de software zowel als standalone oplossing kan functioneren, maar ook geïntegreerd kan worden met andere applicaties, zelfs 3rd party-oplossingen. Denk maar aan andere oplossingen voor toegangscontrole van collega-aanbieders. Maar ook met Outlook en documentscanners…

Integratie met toegangscontrolesoftware:

Prime Visit is een stand alone-module. De koppeling met uw toegangscontrolesoftware biedt evenwel bijkomende voordelen zoals:

  • Het toekennen van toegangsrechten voor bezoekers door gebruik te maken van toegangsprofielen uit uw toegangscontrole.
  • Opvolgen van bezoekers in zones, wat resulteert in nog meer gedetailleerde evacuatie-informatie.
  • Opvolgen van de aanwezigheid, en zelfs de real-time locatie van de host.
  • Meer sluitende identificatie van bezoekers door middel van biometrische verificatie.
  • Link met coderings- en printmodules voor het aanmaken en uitreiken van badges.
  • Automatische import van de werknemersgegevens en andere relevante data uit het bestaande toegangscontrolesysteem.

Integratie met Outlook:

Het prime Visit visitor management systeem verzekert een snelle en eenvoudige registratie van uw bezoekers dankzij de integratie van Microsoft Outlook:

  • Uw afspraak met een contractor of klant in uw Outlook-agenda wordt automatisch doorgestuurd naar de agenda van prime Visit, zodat gegevens slechts 1 keer ingegeven moeten worden.
  • Prime Visit stuurt automatisch een bevestigingsemail uit met een gepersonaliseerde boodschap, eventueel een routebeschrijving naar de locatie en zelfs een QR-code. Met deze QR-code kan de bezoeker zich efficiënt aanmelden bij aankomst.

Integratie met documentscanners:

Met behulp van een documentscanner worden fouten vermeden bij de ingave van persoonsgegevens (alle officiële documenten met een MRZ-code zijn compatibel). De scanner valideert het gepresenteerde document zelfs op fraude.deze geautomatiseerde gegevensinvoer kan ook gebeuren met QR-codescanner.