Geïntegreerde oplossingen voor time & security

Uw full service provider

GET levert op nationaal en internationaal niveau oplossingen voor toegangscontrole, tijdregistratie en beveiliging. Onze systemen zorgen de klok rond voor zekerheid en bescherming en bieden elke onderneming een toegevoegde waarde

Planning

Het begint met overleg, advies en planning. Welke oplossing voor toegangscontrole, tijdregistratie of risicobeheer heeft u echt nodig? De vereisten bepalen ook de oplossingen. Onze projectplanning analyseert de huidige situatie, maakt schattingen voor latere installatie en voorkomt onaangename verrassingen.

Installatie

De volgende stap is de installatie. De in house ontwikkelde software en hardware wordt bij u geïnstalleerd door onze technische specialisten. Het uitgebreide servicenetwerk zorgt voor een optimale allround ondersteuning voor, tijdens en na de implementatie. 

Diensten

Ook na de aankoop wordt u door onze eigen GET-supportmedewerkers geholpen en niet door een callcenter in het buitenland. Onze supportmedewerkers zijn beschikbaar voor al uw functionele als technische vragen.

Heeft u ondersteunende training nodig, dan wordt dit ook in overleg met u georganiseerd en door onszelf uitgevoerd.

  • GET maakt voor u het verschil door klantspecifieke oplossingen aan te bieden wanneer het standaardaanbod niet al uw wensen invult.
  • Onze medewerkers spelen soepel in op uw specifieke vragen en zetten ze om in concrete hardware- en softwareoplossingen.
  • Alle oplossingen worden bovendien in huis ontwikkeld wat grote flexibiliteit én de hoogste kwaliteit garandeert.