Impressum

Impressum

Gegevens volgens art. 5 van de Duitse telemediawet: 

sa GET nv
Antwerpsesteenweg 107
2390 Malle
België

sa GET nv wordt vertegenwoordigd door de directie:

Yves D’Hooghe

Contact:

Tel: +32(0)3/312 92 30
Fax: +32(0)3/311 72 90
info@remove-this.get.be

GET NV

Nummer Handelsregister: 03 0160609
Ondernemingsnummer:    0404.641.636
BTW nr.:                         BE404.641.636
Erk. Min. Beveiligingsonderneming: 20 0701 40

GET Nederland BV

K.v.K. Midden-Nederland nr.: 30.08.55.17
BTW nr.:                            NL800 080 828 B01

Verantwoordelijke voor de inhoud volgens Belgische interstatelijk omroep verdrag

Yves D'Hooghe

Concept en technische uitvoering 

NetWerk GmbH – IT-Services · D-72336 Balingen
E-mail: info@remove-this.netwerk.de · Internet: https://www.netwerk.de


Uitsluiting van aansprakelijkheid (disclaimer)

Aansprakelijkheid voor de inhoud

Als dienstverlener zijn wij volgens art. 7 lid 1 van de Duitse telemediawet voor de eigen inhoud van deze pagina's verantwoordelijk volgens de algemene wetgeving. Volgens art. 8 tot 10 van de Duitse telemediawet zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht, doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te bewaken of onderzoek te doen naar omstandigheden die op een onwettige activiteit wijzen. Verplichtingen tot het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie volgens de algemene wetgeving blijven hiermee onaangetast. Een aansprakelijkheid daarvoor is echter pas vanaf het tijdstip van kennisname van een concrete inbreuk op de wet. Bij het bekend worden van dergelijke inbreuken zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden waarvan de inhoud buiten onze invloedssfeer licht. Wij kunnen daarom ook geen aansprakelijkheid voor deze externe inhoud aanvaarden. De respectieve aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gelinkte pagina's zijn ten tijde van het koppelen gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen Ten tijde van het linken was er geen onwettige inhoud herkenbaar. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een inbreuk. Bij het bekend worden van dergelijke inbreuken zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Copyright

De de door de exploitant gemaakte inhoud en werken op deze pagina's zijn onderworpen aan de Duitse auteursrecht. Voor de reproductie, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht is de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor particulier, niet-commercieel gebruik toegestaan. Voor zover de inhoud op de website niet door de exploitant is opgesteld, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Met name inhoud van derden wordt als zodanig aangemerkt. Indien u toch nog een inbreuk op het auteursrecht constateert, verzoeken we u dat aan ons te melden. Bij het bekend worden van dergelijke inbreuken zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Informatie volgens het Duitse consumentengeschillenrecht (VSBG)

We zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een bemiddelingsorgaan voor consumenten in de zin van de VSBG.

Algemene voorwaarden (AV)

van sa GET nv 

Laatst geactualiseerd: 1 september 2017 [pdf 187 kB]